Vind een plekje in de stad met Parking Viajeros

Rijden in de stad is vaak erg lastig. Voor een bezoek aan Barcelona zonder de stress van de drukke autowegen, breng je je voertuig in veilige handen van ‘Parking Viajeros’

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet je een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

Het pittoreske gebied van Catalonië is fantastisch om doorheen te rijden, maar wanneer je naar Barcelona gaat, is een auto niet altijd even handig. Vanwege de drukte op de weg is het niet de snelste transportoptie. Bovendien is het vinden van een parkeerplaats erg duur en niet altijd veilig, maar het is vooral erg moeilijk om een plekje te vinden.

Daarom kun je door een parkeerplaats te reserveren bij Parking Viajeros alles doen wat je maar wilt, zonder je  zorgen te maken over het rijden in de stad. Ze leveren goedkope en veilige parkeerplaatsen in de stad voor je voertuig, maar je kunt deze altijd gebruiken wanneer je hem weer nodig hebt.

parking viajeros low cost interior parking viajeros low cost entrada

Parking Viajeros is gevestigd in het centrum van Barcelona. Omdat het 24 uur per dag en 7 dagen in de week is geopend, kun je op elk moment je voertuig kwijt of jevoertuig ophalen. Er bevinden zich twee metro stations vlakbij het bedrijf, dus je kunt het makkelijk en snel bereiken vanuit de stad. Het personeel van het parkeergebied helpt je graag en legt uit hoe je bij je gewenste bestemming kunt komen. Voor stadsplattegronden kun je ook bij hen terecht.

Op dit moment zijn er al 450 ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar met 24 uur camera bewaking en een bewaker die de buurt in de gaten houdt. Je kunt daarom met een gerust hart gaan slapen; je voertuig staat veilig geparkeerd. Bovendien kun je je autosleutels zelf bij je houden en je voertuig zelf parkeren en ophalen. Op die manier kan niemand anders dan jijzelf het voertuig besturen.

Het enige wat je hoeft te doen om jezelf te verzekeren van een veilige parkeerplaats, is het maken van een eenvoudige reservering op de website. Nadat je dit heeft gedaan, krijg je een bevestiging via de mail die je moet printen. De startkosten zijn slechts vanaf 7 euro per dag (minimaal verblijf van 4 dagen). Voor een veilige parkeerplaats in het centrum van de stad, vind je geen goedkopere optie dan deze.

clockOpeningstijden

24 uur per dag, 7 dagen in de week

clockTalen
Castellano English Deutsch French Catalan
Spaans, Engels, Duits, Frans, Catalaans
euroBetaalmethoden

Geld in cash en credit cards worden geaccepteerd

homeAdres

Carrer Carreras i Candi 65, Barcelona, 08028 (volg de borden met ‘P viajeros’)

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Opmerkingen

Hoe kom ik er:

Metro: Badal metro /Santa Eulalia metro

Maximale hoogte van het voertuig:2.10 meter, minimum verblijf van 4 dagen, ook parkeervoorzieningen voor gehandicapten.

Klanten van Oh-Barcelona krijgen een lijst met vouchers, inclusief een kortingscode die je online kunt gebruiken wanneer je  boekt bij Parking Viajeros.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona.com
€2

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona.com kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Parking Viajeros
Website
Telefoon: (0034) 618 707 970

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here